Kindermodellen van Casting- & modelagency The Kids

Casting- & modelagency The Kids BV is een modellenbureau dat gespecialiseerd is in kindermodellen. In de 20 jaar dat The Kids bestaat heeft ze altijd alleen maar kindermodellen geboekt. The Kids boekt kinderen voor mode, reclame en redactionele artikelen. Meestal is dat voor fotografie, maar TV-commercials vormen ook al jaren één van de poten van ons kleine bedrijfje. The Kids is klein in omzet (kleine kinderen, kleine prijsjes) maar groot in aantallen boekingen: Iedere week gaan er ongeveer 40 kinderen op pad. Wij werken voor alle grote Nederlandse en buitenlandse modemerken, leveren kindermodellen aan Tommy Hilfiger, Wehkamp, Hema, C&A, Bijenkorf en ga zo maar door.

We hebben niet alleen de leukste kindermodellen maar regelen ook alle bureaucratische formaliteiten het beste. De arbeidsvergunning voor de Arbeidsinspectie, de Loonbelasting, contracten, allemaal zaken die bij ons “vanzelf” gaan en onze klanten geen één kopzorg bezorgen. De truc met kindermodellen is namelijk dat er gelachen wordt, niks anders.

Inschrijven

Als je je kind in wilt schrijven hebben we een aantal gegevens van u nodig. Via onderstaande knop kun je de gegevens van je kind achterlaten waarna wij zo snel mogelijk contact met je opnemen.